Aluminiumsdæksler

Vores sortiment af aluminiumsdæksler repræsenterer en optimal løsning for dem, der søger holdbarhed og pålidelighed i deres byggeprojekter eller infrastrukturarbejde. Disse dæksler, fremstillet med fokus på kvalitet og funktionalitet, er designet til at modstå de udfordringer, som forskellige miljøer og klimatiske forhold kan præsentere.

_5M_5972_(3)
Varmegalvaniserede
_5M_5991_(1)
Støbegods/Dæksler
DSC01476
Aluminiumsdæksler
Harde Stål_5M_6004_(1)
Tilbehør/Reservedele

Robust konstruktion og lang levetid 

Hvert dæksel i vores sortiment er fremstillet med søvandsbestandigt aluminiums låg, karm er fremstillet i enten søvandsbestandigt aluminium eller varmgalvaniseret stål, hvilket forlænger dækslernes levetid og sikrer deres integritet gennem mange år. 


Tilpasset til diverse behov 

Vores dæksler leveres som overfalsede, alle designet til at møde forskellige krav og anvendelser. Hver variant er udstyret med funktioner såsom hængsler og aflastning, som opfylder arbejdstilsynets krav om tunge løft, der sikrer let betjening og vedligeholdelse.

Sikkerhed og overholdelse af standarder 

Sikkerheden er en topprioritet i alle vores produkter. Vores dæksler er designet til at være skridsikre. Desuden overholder de alle EN 124-2 standarder, hvilket er din garanti for et produkt, der lever op til de højeste industrikrav. 

Vores aluminiums dæksler er den ideelle løsning til dit næste projekt, hvor kvalitet, sikkerhed og holdbarhed er essentielle.

Laserskæring

Hos Harde er vi specialister i laserskæring. Vi tilbyder skæring af emner ud af hele stålplader. Dette gør bl.a. at vi kan udnytte råvarer bedst muligt, samt formindske antallet af sammensvejsninger.

Læs mere

laserskaerer-scaled

Har du spørgsmål?

Kontakt os i dag


Mangler du nogen til at varetage produktion af stålkonstruktioner? 

Eller søger du rådgivning og tilbud vedrørende dæksler eller skabe? Kontakt os på telefon eller mail og lad os hjælpe dig.

Kontakt os